Buy Now US$ 89.00

Tri seminara u seriji pod nazivom "Istraživanje duhovnosti". U seminaru "Svijest" saznajte na koji način istraživanje svijesti unapređuje naš život. Seminar "Duša" produbit će vaše razumijevanje karme, a seminar "Putovanje" objasnit će vam puteve i stranputice u duhovnosti.

Buy Now US$ 89.00
Buy Now US$ 89.00

U ovoj seriji od tri online seminara pronaći ćete gotovo stotinu video zapisa, obilje pisanog materijala (prvi seminar uključuje i cijelu elektroničku knjigu "Tajne dobre meditacije"), te mogućnost interakcije s Adrianom i ostalim polaznicima. "Istraživanje duhovnosti" predstavlja temeljno polazište za svakog iskrenog i otvorenog duhovnog tražitelja.

Buy Now US$ 89.00

Included Courses

1

Svijest

Istraživanje duhovnosti 1

U svijesti se nalazi temelj našega života – svijest je ono što mi jesmo. Kako s tog mjesta nastaje osobnost i druga iskustva? Karma, zaborav, nastanak iluzije, širenje sreće i meditacija – to su teme prvog u nizu seminara u okviru istraživanja duhovnosti.

2

Duša

Istraživanje duhovnosti 2

Često izgovaramo riječ "duša". Ali, što je to zapravo? Što se događa nakon smrti osobnosti? Postoji li slobodna volja i u kakvom je ona odnosu s karmom i dharmom (životnom misijom)? To su teme drugog u nizu seminara u okviru istraživanja duhovnosti.

3

Putovanje

Istraživanje duhovnosti 3

Koje pogreške je potrebno izbjegavati na duhovnom putu? Što je samo-pomoć, a što "čista" duhovnost? Kada dodatni postupci poput tjelesnog vježbanja, prehrane, iscjeljivanja, seksualnosti ili predanosti pomažu, a kada postaju stranputica?

Buy Now US$ 89.00
Buy Now US$ 89.00

Facilitators

Adrian Kezele

Autor više od 40 knjiga, uključujući petnaestak romana, dvadeset četiri priručnika i jedne knjige poezije. Te su knjige rezultat života provedenog u učenju i podučavanju duhovnog znanja.

Featured Book

Life Bids More: play the call

Adrian, Patrick

Available in Croatian, too, at www.adriankezele.com

Buy at:
Amazon
Buy Now US$ 89.00