Included Courses:

1

SvijestIstraživanje duhovnosti 1

U svijesti se nalazi temelj našega života – svijest je ono što mi jesmo. Kako s tog mjesta nastaje osobnost i druga iskustva? Karma, zaborav, nastanak iluzije, širenje sreće i meditacija – to su teme prvog u nizu seminara u okviru istraživanja duhovnosti.

2

DušaIstraživanje duhovnosti 2

Često izgovaramo riječ "duša". Ali, što je to zapravo? Što se događa nakon smrti osobnosti? Postoji li slobodna volja i u kakvom je ona odnosu s karmom i dharmom (životnom misijom)? To su teme drugog u nizu seminara u okviru istraživanja duhovnosti.

3

PutovanjeIstraživanje duhovnosti 3

Koje pogreške je potrebno izbjegavati na duhovnom putu? Što je samo-pomoć, a što "čista" duhovnost? Kada dodatni postupci poput tjelesnog vježbanja, prehrane, iscjeljivanja, seksualnosti ili predanosti pomažu, a kada postaju stranputica?

Course Summary:

Tri seminara u seriji pod nazivom "Istraživanje duhovnosti". U seminaru "Svijest" saznajte na koji način istraživanje svijesti unapređuje naš život. Seminar "Duša" produbit će vaše razumijevanje karme, a seminar "Putovanje" objasnit će vam puteve i stranputice u duhovnosti.

Buy Now

Facilitated by:

Adrian Kezele: Autor više od 40 knjiga, uključujući petnaestak romana, dvadeset četiri priručnika i jedne knjige poezije. Te su knjige rezultat života provedenog u učenju i podučavanju duhovnog znanja. View Profile