Buy Now US$ 108.00

Tri seminara u paketu - možete ih savladavati redoslijedom kojim želite. Naučite sve o labirintima, preuzmite komjuterski Sinkrolab program za Windowse, savladajte Sinkrolab metodu i aktivirajte sinkronicitet u svom životu više nego ikada do sada,

Buy Now US$ 108.00
Buy Now US$ 108.00

Ovo je prigoda za pohađanje tri online seminara po povoljnijoj cijeni.

Najopsežniji seminar u ovom paketu je "Sinkrolab" na kojem ćete na praktičan način naučiti kako koristiti labirinte i njihove različite oblike kao sredstvo svakodnevne uporabe sinkroniciteta. Uz seminar dobijate i program pomoću kojeg možete raditi na svom računalu (bez potrebe za kartama).

Na drugom seminaru "Labirinti i njihove tajne" naučit ćete sve o devet nebeskih labirinata, a bit će vam dostupne i posebno snimljene "meditacije uz labirinte".

I na kraju, kao dodatak, kraki uvodni seminar u Synchro-zonu, koji će vas upoznati s njenim tajanma i uputiti vas kako da ju koristite na najbolji mogući način.

Buy Now US$ 108.00

Included Courses

1

Labirinti i njihove tajne

pronađite se u središtu

Istražite čarobni svijet devet nebeskih labirinata! Saznajte njihova značenja i kako ih upotrebljavati za poboljšanje tijela, duha i okoline. Naučite ih crtati i konstruirati, preuzmite dizajnirane postere i uživajte u devet meditacija povezanih s nebeskim labirintima!

2

Sinkrolab

sinkronistička uporaba labirinata u svakodnevnom životu

Naučite kako na praktičan način koristiti Sinkrolab – jedan od najmoćnijih generatora sinkroniciteta! Očekuju vas detaljna objašnjenja i primjeri raznih tehnika te poseban Sinkrolab softver. Savladajte znanje i praksu Sinkrolaba na jednostavan, brz i djelotvoran način!

3

Uđite u Sinkro zonu

sinkronistička i intuitivna komunikacija

Synchro.zone je online servis za sinkronističku i intuitivnu komunikaciju - naučite kako ju koristiti na najbolji mogući način; naučite kako svakodnevno vježbajuti svoju intuiciju i pokretati sinkronističke procese koji vas mogu usmjeravati na duhovnom i životnom putu.

Buy Now US$ 108.00
Buy Now US$ 108.00

Facilitators

Adrian Kezele

Autor više od 40 knjiga, uključujući petnaestak romana, dvadeset četiri priručnika i jedne knjige poezije. Te su knjige rezultat života provedenog u učenju i podučavanju duhovnog znanja.

Featured Book

Synchrolab: Labyrinths as Synchronistic Support in Everyday Life

Adrian, Patrick

Synchronicity and the labyrinths

Buy at:
Amazon

Labyrinths and Their Secrets: "patterns of power" for redirecting energy, creating balance and healing the spirit, the body and the environ...

Adrian, Patrick

All you wanted to know about labyrinths in one place

Buy at:
Amazon
Buy Now US$ 108.00