Included Courses:

1

Labirinti i njihove tajnepronađite se u središtu

Istražite čarobni svijet devet nebeskih labirinata! Saznajte njihova značenja i kako ih upotrebljavati za poboljšanje tijela, duha i okoline. Naučite ih crtati i konstruirati, preuzmite dizajnirane postere i uživajte u devet meditacija povezanih s nebeskim labirintima!

2

Sinkrolabsinkronistička uporaba labirinata u svakodnevnom životu

Naučite kako na praktičan način koristiti Sinkrolab – jedan od najmoćnijih generatora sinkroniciteta! Očekuju vas detaljna objašnjenja i primjeri raznih tehnika te poseban Sinkrolab softver. Savladajte znanje i praksu Sinkrolaba na jednostavan, brz i djelotvoran način!

3

Uđite u Sinkro zonusinkronistička i intuitivna komunikacija

Synchro.zone je online servis za sinkronističku i intuitivnu komunikaciju - naučite kako ju koristiti na najbolji mogući način; naučite kako svakodnevno vježbajuti svoju intuiciju i pokretati sinkronističke procese koji vas mogu usmjeravati na duhovnom i životnom putu.

Course Summary:

Tri seminara u paketu - možete ih savladavati redoslijedom kojim želite. Naučite sve o labirintima, preuzmite komjuterski Sinkrolab program za Windowse, savladajte Sinkrolab metodu i aktivirajte sinkronicitet u svom životu više nego ikada do sada,

Buy Now

Facilitated by:

Adrian Kezele: Autor više od 40 knjiga, uključujući petnaestak romana, dvadeset četiri priručnika i jedne knjige poezije. Te su knjige rezultat života provedenog u učenju i podučavanju duhovnog znanja. View Profile