Labirinti i njihove tajne

pronađite se u središtu

Buy Now US$ 31.99

Istražite čarobni svijet devet nebeskih labirinata! Saznajte njihova značenja i kako ih upotrebljavati za poboljšanje tijela, duha i okoline. Naučite ih crtati i konstruirati, preuzmite dizajnirane postere i uživajte u devet meditacija povezanih s nebeskim labirintima!

Buy Now US$ 31.99
Buy Now US$ 31.99

Dobrodošli u čarobni svijet labirinata!

Labirinti su drevni simboli, ali istodobno i "obrasci moći" za preusmjeravanje energije, stvaranje ravnoteže i iscjeljivanje tijela, duha i okoline.

Upoznajte devet nebeskih labirinata:

Labirint moći
Labirint osjećaja
Labirint energije
Labirint povezanosti
Labirint mudrosti
Labirint ljubavi i stvaralaštva
Labirint života i smrti
Labirint preobrazbe
Labirint slobode

Labirinte možete upotrebljavati za poboljšanje samopouzdanja, emocionalne stabilnosti, povećanje energije, unaprjeđenje komunikacije, intuicije, odnosa, stjecanje duhovnog znanja i rad na najdubljoj razini u praktično svakom području života.

Labirinti su geometrijski oblici koji imaju sposobnost oživjeti sjeme unutarnjeg znanja izravno u vašoj svijesti. Možete kroz njih hodati, ali ih možete upotrebljavati i na drugačiji način, kod svoje kuće.

Upišite seminar "Labirinti i njihove tajne" (prva dva koraka su besplatna - ISPROBAJTE!) i saznajte o sjemenim oblicima labirinata i kako iz njih nacrtati i konstruirati pojedini labirint. Istražite simboliku devet nebeskih labirinata i uživajte u posebno strukturiranim meditacijama povezanim s njima.

Pridružite mi se i hodajte labirintima zajedno sa mnom!

Vidimo se u središtu!

Adrian

Buy Now US$ 31.99

Syllabus

1 Labirinti

Saznajte koja je razlika između labirinta i"zagubilišta", besplatno preuzmite poglavlje iz knjige "Labirinti i njihove tajne" i otpočnite putovanje u čarobni svijet labirinata!

 1. Početak putovanja
 2. Što je to – labirint?
 3. Zagubilište ili labirint?
 4. Drevna zagonetka
 5. Da biste dobili širi uvid u znanje o labirintima o kojem je do sada bilo riječi, preuzmite besplatno poglavlje iz moje knjige "Labirinti i njihove tajne".

2 Nebeski labirinti

Upoznajte devet nebeskih labirinata, njihova imena i simboliku, te zavirite u daljnji sadržaj koji će vam biti dostupan ako nastavite s ovim on-line seminarom!

 1. Devet nebeskih labirinata
 2. Nomen est omen (značenje je u imenu)
 3. Rad s labirintima
 4. Knjiga ili seminar?

3 Praktični napuci

Pregled sadržaja sljedećih devet koraka; kako i kada upotrebljavati znanje o labirintima i objašnjenje pozadinskih zvukova u meditacijama uz labirinte.

 1. Korak po korak
 2. Kako raditi kod kuće
 3. Kako zvuči labirint
 4. Počnite istraživanje labirinata!

4 Labirint moći

Upoznajte se s labirintom moći, naučite kako ga konstruirati i saznajte koji su njegovi učinci. Koristite "meditaciju" povezanu s ovim labirintom da biste ga potaknuli na djelovanje.

 1. Sjemeni oblik, značenje i učinci
 2. Kako konstruirati labirint moći
 3. Preuzmite dizajniranu sliku labirinta moći. Kod uporabe u meditaciji povezanoj s ovim labirintom, možete je staviti na zaslon svog računala ili isprintati.
 4. Meditacija uz labirint moći
 5. Kako ste se osjećali tijekom meditacije s labirintom moći? Jeste li konstruirali, sada ili ranije, veliki labirint moći za hodanje? Ako želite, opišite iskustva koja imate s ovim labirintom.

5 Labirint osjećaja

Upoznajte se s labirintom osjećaja, naučite kako ga konstruirati i saznajte koji su njegovi učinci. Koristite "meditaciju" povezanu s ovim labirintom da biste ga potaknuli na djelovanje.

 1. Sjemeni oblik, značenje i učinci
 2. Kako konstruirati labirint osjećaja
 3. Preuzmite dizajniranu sliku labirinta osjećaja. Kod uporabe u meditaciji povezanoj s ovim labirintom, možete je staviti na zaslon svog računala ili isprintati.
 4. Meditacija uz labirint osjećaja
 5. Kako ste se osjećali tijekom meditacije s labirintom osjećaja? Jeste li konstruirali, sada ili ranije, veliki labirint osjećaja za hodanje? Ako želite, opišite iskustva koja imate s ovim labirintom.

6 Labirint energije

Upoznajte se s labirintom energije, naučite kako ga konstruirati i saznajte koji su njegovi učinci. Koristite "meditaciju" povezanu s ovim labirintom da biste ga potaknuli na djelovanje.

 1. Sjemeni oblik, značenje i učinci
 2. Kako konstruirati labirint energije
 3. Preuzmite dizajniranu sliku labirinta energije. Kod uporabe u meditaciji povezanoj s ovim labirintom, možete je staviti na zaslon svog računala ili isprintati.
 4. Meditacija uz labirint energije
 5. Kako ste se osjećali tijekom meditacije s labirintom energije? Jeste li konstruirali, sada ili ranije, veliki labirint energije za hodanje? Ako želite, opišite iskustva koja imate s ovim labirintom.

7 Labirint povezanosti

Upoznajte se s labirintom povezanosti, naučite kako ga konstruirati i saznajte koji su njegovi učinci. Koristite "meditaciju" povezanu s ovim labirintom da biste ga potaknuli na djelovanje.

 1. Sjemeni oblik, značenje i učinci
 2. Kako konstruirati labirint povezanosti
 3. Preuzmite dizajniranu sliku labirinta povezanosti. Kod uporabe u meditaciji povezanoj s ovim labirintom, možete je staviti na zaslon svog računala ili isprintati.
 4. Meditacija uz labirint povezanosti
 5. Kako ste se osjećali tijekom meditacije s labirintom povezanosti? Jeste li konstruirali, sada ili ranije, veliki labirint povezanosti za hodanje? Ako želite, opišite iskustva koja imate s ovim labirintom.

8 Labirint mudrosti

Upoznajte se s labirintom mudrosti, naučite kako ga konstruirati i saznajte koji su njegovi učinci. Koristite "meditaciju" povezanu s ovim labirintom da biste ga potaknuli na djelovanje.

 1. Sjemeni oblik, značenje i učinci
 2. Kako konstruirati labirint mudrosti
 3. Preuzmite dizajniranu sliku labirinta mudrosti. Kod uporabe u meditaciji povezanoj s ovim labirintom, možete je staviti na zaslon svog računala ili isprintati.
 4. Meditacija uz labirint mudrosti
 5. Kako ste se osjećali tijekom meditacije s labirintom mudrosti? Jeste li konstruirali, sada ili ranije, veliki labirint mudrosti za hodanje? Ako želite, opišite iskustva koja imate s ovim labirintom.

9 Labirint ljubavi i stvaralaštva

Upoznajte se s labirintom ljubavi i stvaralaštva, naučite kako ga konstruirati i saznajte koji su njegovi učinci. Koristite "meditaciju" povezanu s ovim labirintom da biste ga potaknuli na djelovanje.

 1. Sjemeni oblik, značenje i učinci
 2. Kako konstruirati labirint ljubavi i stvaralaštva
 3. Preuzmite dizajniranu sliku labirinta ljubavi i stvaralaštva. Kod uporabe u meditaciji povezanoj s ovim labirintom, možete je staviti na zaslon svog računala ili isprintati.
 4. Meditacija uz labirint ljubavi i stvaralaštva
 5. Kako ste se osjećali tijekom meditacije s labirintom ljubavi i stvaralaštva? Jeste li konstruirali, sada ili ranije, veliki labirint ljubavi i stvaralaštva za hodanje? Ako želite, opišite iskustva koja imate s ovim labirintom.

10 Labirint života i smrti

Upoznajte se s labirintom života i smrti, naučite kako ga konstruirati i saznajte koji su njegovi učinci. Koristite "meditaciju" povezanu s ovim labirintom da biste ga potaknuli na djelovanje.

 1. Sjemeni oblik, značenje i učinci
 2. Kako konstruirati labirint života i smrti
 3. Preuzmite dizajniranu sliku labirinta života i smrti. Kod uporabe u meditaciji povezanoj s ovim labirintom, možete je staviti na zaslon svog računala ili isprintati.
 4. Meditacija uz labirint života i smrti
 5. Kako ste se osjećali tijekom meditacije s labirintom života i smrti? Jeste li konstruirali, sada ili ranije, veliki labirint života i smrti za hodanje? Ako želite, opišite iskustva koja imate s ovim labirintom.

11 Labirint preobrazbe

Upoznajte se s labirintom preobrazbe, naučite kako ga konstruirati i saznajte koji su njegovi učinci. Koristite "meditaciju" povezanu s ovim labirintom da biste ga potaknuli na djelovanje.

 1. Dva ponešto različita labirinta
 2. Sjemeni oblik, značenje i učinci labirinta preobrazbe
 3. Kako konstruirati labirint preobrazbe
 4. Preuzmite dizajniranu sliku labirinta preobrazbe. Kod uporabe u meditaciji povezanoj s ovim labirintom, možete je staviti na zaslon svog računala ili isprintati.
 5. Meditacija uz labirint preobrazbe
 6. Kako ste se osjećali tijekom meditacije s labirintom preobrazbe? Jeste li konstruirali, sada ili ranije, veliki labirint života i smrti za hodanje? Ako želite, opišite iskustva koja imate s ovim labirintom.

12 Labirint slobode

Upoznajte se s labirintom slobode, naučite kako ga konstruirati i saznajte koji su njegovi učinci. Koristite "meditaciju" povezanu s ovim labirintom da biste ga potaknuli na djelovanje.

 1. Sjemeni oblik, značenje i učinci
 2. Kako konstruirati labirint slobode
 3. Preuzmite dizajniranu sliku labirinta slobode. Kod uporabe u meditaciji povezanoj s ovim labirintom, možete je staviti na zaslon svog računala ili isprintati.
 4. Meditacija uz labirint slobode
 5. Kako ste se osjećali tijekom meditacije s labirintom slobode? Jeste li konstruirali, sada ili ranije, veliki labirint života i smrti za hodanje? Ako želite, opišite iskustva koja imate s ovim labirintom.

13 Labirinti se šire!

Što nakon devet nebeskih labirinata? Posebne konstrukcije, gradovi labirinata i druge mogućnosti.

 1. Posebne kombinacije labirinata
 2. Nastavite istraživanje labirinata!
Buy Now US$ 31.99
Buy Now US$ 31.99

Facilitators

Adrian Kezele

Autor više od 40 knjiga, uključujući petnaestak romana, dvadeset četiri priručnika i jedne knjige poezije. Te su knjige rezultat života provedenog u učenju i podučavanju duhovnog znanja.