Priprema za jyotish savjetovanje

Dođite spremni!

Ovaj video seminar namijenjen je pripremi za osobno jyotish savjetovanje. Tijekom vise od dvadeset godina prakse u tom podrucju uvjerio sam se u vaznost dobre pripreme. Ove ce vam informacije pomoci da iz jyotish savjetovanja dobijete najvise!

Video seminar "Priprema za jyotish savjetovanje" namijenjen je onima koji planiraju pohađati jyotish savjetovanje kod nekog od savjetnika iz Duhovne akademije.

Seminar se sastoji od pet koraka. U svakom koraku je tekstualni dio i oko 4 minute video materijala.

 • Jyotish: sudbina i slobodna volja. O sudbini i slobodnoj volji, te primjeni tog odnosa u praksi jyotish savjetovanja.
 • Kada je vrijeme, a kada NIJE vrijeme za jyotish savjetovanje? Jyotish savjetovanje potrebno je svakome. Točnije, svakome tko razmišlja o svojoj budućnosti i želi donijeti najbolje moguće odluke. Međutim, postoje i situacije kada, kao jyotish savjetnik, preporučujem ljudima da NE DOLAZE na savjetovanje.
 • Točno vrijeme rođenja. Za razliku od zapadne astrologije, jyotish koristi sideralni zodijak koji je u ovom trenutku pomaknut 24 stupnja unatrag u odnosu na uobičajeni tropski zodijak. Za ispravnu natalnu kartu potrebno je što točnije vrijeme rođenja.
 • Savjetovanje. Saznati strukturu svoje natalne karte, a to znači svoj unutarnji, karmički ustroj, predstavlja veliku stvar: događaj koji može promijeniti vaš život.
 • Savjeti i preventivne mjere. Na savjetovanju nećete dobiti samo informacije o svojoj karmičkoj strukturi te razdobljima koja slijede, već će vam savjetnik ili savjetnica preporučiti i niz postupaka kojima možete spriječiti opasnost prije nego se pojavila, odnosno što bolje iskoristiti dobra razdoblja.

Testimonials

Jyotish savjetovanje ima vrijednost inicijacije.

Irena

Ovo ima neprocjenjivu vrijednost! Odlično i jasno prezentirano...

Vesna

Bio sam već na savjetovanjima. Ovaj seminar mi je ipak razjasnio neke stvari koje sam ranije pogrešno shvaćao. Odlično je!

Bruno

Syllabus

1 Jyotish: sudbina i slobodna volja

O sudbini i slobodnoj volji, te primjeni tog odnosa u praksi jyotish savjetovanja

 1. Jyotish: sudbina i slobodna volja
 2. Kratki pregled sudbine

2 Kada je vrijeme, a kada NIJE vrijeme za jyotish savjetovanje

Jyotish savjetovanje potrebno je svakome. Točnije, svakome tko razmišlja o svojoj budućnosti i želi donijeti najbolje moguće odluke. Međutim, postoje i situacije kada, kao jyotish savjetnik, preporučujem ljudima da NE DOLAZE na savjetovanje.

 1. Kada je vrijeme, a kada nije vrijeme za jyotish savjetovanje
 2. Zašto želim jyotish savjetovanje

3 Točno vrijeme rođenja

Za razliku od zapadne astrologije, jyotish koristi sideralni zodijak koji je u ovom trenutku pomaknut 24 stupnja unatrag u odnosu na uobičajeni tropski zodijak. Za ispravnu natalnu kartu potrebno je što točnije vrijeme rođenja.

 1. Točno vrijeme rođenja
 2. Zašto je važno vrijeme rođenja?
 3. Odakle znate svoje vrijeme rođenja?
 4. Što mislite o rektifikaciji vremena rođenja?

4 Savjetovanje

Saznati strukturu svoje natalne karte, a to znači svoj unutarnji, karmički ustroj, predstavlja veliku stvar: događaj koji može promijeniti vaš život.

 1. Savjetovanje
 2. Kako se namjeravate pripremiti za svoje jyotish savjetovanje?

5 Savjeti i preventivne mjere

Na savjetovanju nećete dobiti samo informacije o svojoj karmičkoj strukturi te razdobljima koja slijede, već će vam savjetnik ili savjetnica preporučiti i niz postupaka kojima možete spriječiti opasnost prije nego se pojavila, odnosno što bolje iskoristiti dobra razdoblja.

 1. Savjeti i preventivne mjere
 2. Djelujte prije nego bude kasno
 3. Upišite se na email listu "S unutarnje strane" i osigurajte da na vrijeme primate sve novosti i obavijesti!
 4. Nastavite online stjecanje znanja!
 5. Prijavite se na jyotish savjetovanje kod stručnih savjetnika iz Duhovne akademije!

Facilitators

Adrian Kezele

Autor više od 40 knjiga, uključujući petnaestak romana, dvadeset četiri priručnika i jedne knjige poezije. Te su knjige rezultat života provedenog u učenju i podučavanju duhovnog znanja.

Ksenija R. Nassif

Deset let poučujem jyotish in prav toliko ... in še malo več let ... svetujem na osnovi njega. Jyotish je nerazdružljivi del mene.

Featured Book

Maitreya: A Spiritual Adventure

Predrag, Adrian

Jyotish, astrology of ancient Vedic rishies and sages, hides within itself many secrets about the connection between man and the universe. I...